Recreatief rijden

Rijlessen bij ’t Hoefijzer

Alle lessen worden gegeven door ervaren lesgevers, zij helpen je stap voor stap verder met een persoonlijke aanpak. Je kan opteren voor individuele lessen, training in kleine groepjes of groepslessen. Indien u nog niet eerder paard gereden hebt, raden wij aan eerst een aantal initiatielessen te volgen. Deze lessen zijn op afspraak, die u best telefonisch maakt. U kan uiteraard vrijblijvend ook even langskomen.

Regelmatig worden er cursussen gegeven voor A en B brevet. De data hiervan worden steeds vooraf gecommuniceerd.

En voor de allerkleinsten (van 2 tot 6 jaar) hebben we shetlanders beschikbaar!

 

Inschrijvingen lessen

Wij werken met een online inschrijvingssysteem voor de privé- en groepslessen: https://equclub.equicty.com. U moet ALTIJD inloggen via Google Chrome, anders lukt uw betaling niet. Klik op bovenstaande link om u in te schrijven.

Nieuwe klanten moeten zich eerst registeren: SIGN UP. Bij het einde van je registratie komt er ‘Pending’ te staan.

Wij gaan uw registratie bevestigen en uw niveau aan uw login toevoegen. Indien u niveau veranderd wordt dit aangepast door ons.

Voor meer info, klik op de gewenste link hieronder:

  1. Hoe maak ik een account aan bij mijn club?
  2. Hoe een account aanmaken na een uitnodiging te hebben ontvangen van de Equclub?
  3. Hoe kan ik boeken voor mijn kind als ouder?
  4. Hoe een les boeken?

Interesse in onze rijlessen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contacteer ons

Benodigdheden voor de lessen

Wat hebt u allemaal nodig: een paar (regen)laarzen, een rijbroek of een aansluitende broek, een ruitercap (u kan er ook van ons lenen indien u dit niet heeft) of voor de kleinsten een fietshelm. Een eigen poetsbox is zeker toegestaan maar niet verplicht ( wij hebben een poetskoffer ter beschikking in de zadelkamer staan).

Lessen voor iedereen

Leren paardrijden op latere leeftijd is Bij ’t Hoefijzer geen enkel probleem! Je kan bij ons zelfs samen met je partner, kinderen en/of kleinkinderen instappen! Stap voor stap maak je vorderingen zodat het nadien geen enkel probleem is om over te stappen naar groepslessen. Het interessante aan ons lessensysteem is dan ook dat je gelijk wanneer kan starten. Je bepaalt zelf je eigen tempo en  en kan de lessen volgen naargelang je eigen beschikbaarheid.